Birlikte Atlatacağız

BIRLIKTE ATLATACAĞIZ sloganı ile ŞEHIT TUNCAY ARSLAN IMAM HATIP ORTAOKULU AILESI olarak okulumuz öğrencileri ve ailelerimizle uzaktan eğitim sürecinde derslerimizi daha verimli geçirmeyi planladık. Salgin sürecinde öğrencilerin ve ailelerin evde geçirdiği zamanı sağlıklı keyifli ve verimli atlatmalari için evde yapabilecekleri sanatsal ve sportif etkinlikler duzenleyip bu etkinlikleri uzaktan eğitim derslerimizle gerçekleştirdik. En güzel zaman aile ile geçirilen zamandır düşüncesinden yola çıkarak  bir aile kültürü oluşturmayı planladık. Ve bunu derslerimize yansıttık. Ayrica bu salgın süreci tek öğrenciyi degil bütün bireyleri,toplumu etkilediği için etkinliklerimizin daha çok aile ile beraber yapılmasına önem veriyoruz. Ögrenciler ve aileler günlük cimnastik hareketlerini yaparak güne daha sağlıklı  başlıyorlar. Ayrica öğrencilerin  televizyon, tablet ve bilgisayarlarda geçirdikleri bos zamanlarını aileleriyle çeşitli oyunlar oynatarak, görsel sanatlar etkinlikleri düzenleyerek daha verimli geçirilmesine yardımcı olduk. Daha kültürlü,bilinçli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

31-05-202131-05-202131-05-202131-05-2021

Yayın: 31.05.2021 - Güncelleme: 31.05.2021 19:54 - Görüntülenme: 213