Kazanım Değerlendirme Sınavları Yapıldı

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine ders öğretmenlerimizin konu kazanım değerlendirme sınavları dışında ilçede büyük br katılımla yapılan deneme sınavlarından öğrencilerimizin seviyelerini ölçmek amacıyla ayda en az iki adet deneme sınavı yapılmıştır.

Her ay farklı yayınlardan deneme sınavları yapılarak öğrencilerimizin kazanımlarından eksik veya anlaşılmayan derlerde ve DYK kurslarında tekrar edilmek suretiyle telafi edilmektedir.

Ayrıca tüm ülke bazında 8. sınıflara 7. sınıf konularının sorulduğu kazanım değerlendirme sınavı 26.10.2021 tarihinde yapılmış olup öğretmenlerimizin pandemi sürecindeki eksikliklerini de tespit etmiş olduk.

Başarı değerlendirme ekibimiz tarafından gerekli önlemler alınarak telafi çalışmalarmız devam etmektedir.

11-11-202111-11-2021

Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 13:59 - Görüntülenme: 120