T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / KORKUTELİ - Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu

Müftülük Ziyareti

Kalite Takip Sistemi İlçe Planı doğrultusunda Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı çerçevesinde, Okul Müdürümüz Yüksel Şen önderliğinde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Mehmet Yıldız ve Ayşe Betül Kaşan ve öğrencilerimizle beraber Korkuteli İlçe Müftülüğümüze ziyaret gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin mesleki bilgi beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi, hafızlık eğitimi alan öğrencilerimizin daha verimli bir eğitim almaları amacıyla ilçe müftülüğümüzle işbirliğine gidildi.

Görüşmeye veya işbirliğine İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz ve İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Oktay Bingöl büyük ilgi gösterdiler.

İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz ve Şube Müdürü Oktay Bingöl öğrencilerimize, Diyanet İşleri Başkanlığı, İl, İlçe Müftülükleri, Kur'an Kursları, Camiler, Eğitim Merkezleri, Gençlik Merkezleri gibi başkanlığın alt birimlerinin faaliyet görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca imamlık, müezzinlik, Kur'an Kursu öğreticiliği ve benzeri görev ve hizmetlerin manevi değeri ve sorumlulukları hakkında öğrencilerimiz aydınlatıldı.

İlçe Müftümüz Mustafa Kızmaz hafızlığını tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığının açmış olduğu Hafızlık Sınavını başarıyla kazanan öğrencimizi tebrik etti. Bu öğrencinin diğer öğrencilere örnek teşkil ettiğini vurgu yapan Kızmaz hafızlığın önemi hakkında bilgiler vererek işbirliğine gidildi.

Bu ziyaretten büyük memnuniyet duyan İlçe Müftümüz ve müftülük personeli, öğrencilerimize ikramlarda bulunarak iadeyi ziyaret için söz aldık.

11-11-202111-11-202111-11-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.11.2021 - Güncelleme: 11.11.2021 10:18 - Görüntülenme: 145
  Beğen | 0  kişi beğendi