Ekm

2.dönem 1.yazılı tarihleri aşağıdaki tabloda ilan edilmiştir. Tüm öğrencilerimizin ders defterlerinde varsa eksikleri, anlamadıkları ya da en çok zorlandıkları konuları şimdiden tamamlamalarını önemle tavsiye eder, tüm öğrencilerimize yürekten başarılar dileriz.

2023-2024

Okulumuz yerli malı haftasından bir hatıra videosu

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuzu öğrencimiz Recep Talha ÇİVİOĞLU temsil etti. Kendisine okulumuzu temsiliyetinden dolayı teşekkür eder, muvaffakiyetler dileriz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce her yıl düzenlenen Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu Hasan ASLAN temsil etti.

Kas

Okulumuzun, adıyla şereflendiği Şehit Tuncay Arslan 'ın şehadetinin 7.yılında okulumuzda anma etkinliği düzenlendi. Kur'an tilaveti okundu. Şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sezgin ÜÇÜNCÜ ve protokol  de katıldı. Program sonunda şehit ailemiz hayır ikramında bulundular.

Kas

11/11/2023 - 19/11/2023 ara tatil haftasında, okulumuzun eksiklerinin giderilmesine devam edildi. Öğretmen masalarının eskiyen ahşap mobilyaları söküldü. Mobilya profilleri koruyucu ve görünümü güzelleştiren yağlı boya ile boyandı. Yeni ahşap mobilyalarının montajı yapıldı. Sınıflarımızın askıları değiştirildi. Duyuru panloları yenilendi. Yeni arşiv dolap mobilyaları yapıldı. Okulumuz anfi sistemi, müdür yardımcısı odasına yeni mobilyası yapılarak taşındı. Öğretmenler odası yeni dolapları ve vestiyeri yapıldı. Çalışmalarımız devam etmektedir.

Kas

10 Kasım Atatürk 'ün Vefatının yıldönümü anma töreni gerçekleştirildi. Saat dokuzu beş geçe tüm yurtla birlikte, 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okunan etkinlikte, Atatürk 'ün değerleriyle ilgili şiirler okundu. Özlü sözler hatırlatıldı. Gençliğe hitabe tekrarı yapıldı.

Kas

7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin bilgi, görgü ve yeteneklerini geliştirmek;  yaparak yaşayarak öğrenmek amacıyla geleceğe dair fikir ve hedef belirlemek maksadıyla Antalya okul tanıtım gezimizi gerçekleştirdik.

İlk olarak Yusuf Ziya Ören Fen Lisesi'ne sonrasında ErÜnal Sosyal Bilimler Lisesi, Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mahmut Celalettin Ökten Anadolu İmam Hatip lisesi ile Haymana kız Anadolu proje okulu gidilerek öğrencilere okulların tanıtımı yapıldı.

Gezimizde emeği geçen okul müdürümüz sayın Ahmet özlü'ye müdür yardımcımız Ömer Oruç'a ve öğretmenlerimiz Mehmet Yıldız,İsmail Tayyar, Aykut Akıncı, Ömer Sert ve Nimet Gerçek'e teşekkür ederiz.

Ock

Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması Okul Birincimiz Emine BAYAT olmuştur. Daha önce de Dede Korkut Hikaye Anlatma Yarışmasında birincilik elde etmiş olan öğrencimizi tekrar kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuza adını veren Şehidimiz, Şehit Tuncay Arslan 'ın kabr-i şeriflerini ziyarette bulunduk.

Ekm

2024 LGS Sınavına hazırlanan öğrencilerimiz ve teneffüs ya da boş ders saatlerinde ana branş öğretmenlerimizce soru çözümü etkinliğimiz, etüdlerimiz ile tam motivasyonla devam ediyor.

Ekm

10/10/2023 Salı Günü, ilçemiz Çayırlı Camisinde, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet YILDIZ tarafından organize edilen ve veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla, Yatsı Namazı Buluşması etkinliği yapıldı. Hep birlikte yatsı namazı eda edildi. Dualara amin denildi. Namaz çıkışında ikramlarda bulunuldu. Kaynaşma sohbetleri yapıldı. Davetimize icabet edip gelen tüm katılımcılarımızdan Allah razı olsun.

Eyl

26/09/2023 Salı Günü, okul bahçesinde, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet YILDIZ tarafından hazırlanan ve öğretmen ve öğrencilerimizce sunulan program, okulumuz öğrenci ve velilerince yoğun ilgi ile karşılandı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra, Kur’an tilaveti, şiirler ve ilahiler sunuldu. Okulumuz içinde Din K. Ve A. B. Öğretmenimiz Mehmet YILDIZ tarafından düzenlenen “Peygamberimiz(S.A.V.) ‘e Mektup” yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Haz

EĞİTİM ŞENLİĞİ İÇİN EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERİMİZE, STANDIMIZI ZİYARET EDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖMER NİYAZİ İŞLEK BEYE VE TÜM ZİYARETCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri ile Korkuteli meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ettik. Gelecekte akademisyen olmayı düşünen 10 öğrencimiz ile birlikte ziyaret ettiğimiz Korkuteli Meslek Yüksekokulu'nda; yüksek okul müdürü Doç. Dr. Mehmet ZANBAK ve okuldaki tüm öğretim üyesi ve öğretim görevlileri okulda bulunan bölüm dersler ve okul hakkında tanıtım konuşmaları ve sunumlarını yaptılar.  Ardından öğrencilerimize ve bizlere ikramda bulundular.

Öğrencilerimiz akademisyenlik ve üniversite hakkında merak ettikleri soruları öğretim görevlisi İsmail Uçar'a yönelttiler. Öğrencilerimiz üniversite sınıf ve laboratuarlarına girerek üniversite atmosferi ile tanışmış oldular. Öğrencilerimiz üniversite ortamı ile tanıştıkları ve akademisyenlerle tanışma,sohbet etme  şansını yakaladıkları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade ettiler.

Bize bu fırsatı sunan ve ayrıca çok samimi ve misafirperver bir yaklaşımlarından dolayı başta yüksekokul müdürü Doç. Dr. Mehmet ZANBAK'a   tüm öğretim üyesi ve görevlilerine teşekkür ederiz.