Şehit Tuncay Arslan İmam Hatip Ortaokulu

Kiremitli Mahallesi Fatih Caddesi No9 Korkuteli / ANTALYA
Vizyon
- İnsana değer vermek, dinimizi iyi öğrenen ve irşad edebilen din adamları yetiştirmek - Her zaman ve zeminde hoşgörülü insanların yetiştiği bir eğitim kurumu olmak - Kutsal değerleri çağın gerçekleri ışığında inceleyerek, geleceğe ışık tutan sentezler yapmak - Yakın gelecekte İmam Hatiplik mesleğini kavramış ve Yüksek Öğretime hazırlanan elemanlar yetiştirmek
Misyon
- Biz Din Bilimleri ve Fen Bilimlerini birleştirerek olumlu görüşlere sahip iyi insan, iyi vatandaş yetiştiren bir kurumuz - Biz, benzerlerimizden farklı olduğumuzu başarılarımızla belgeledik. - Biz, benzerlerimiz arasında en iyiyiz. - Biz, her yaştan insanı kucaklayan ve herkese insanı sevmeyi öğreten bir öğretim kurumuyuz. - Biz, çevre İlçeler arasında ve hatta İlimizde İmam Hatiplik mesleğini en iyi benimseten ve Yüksek Öğrenime öğrenci hazırlayan bir eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Okulumuz, Arapça, Ezan Okuma, Kuran Okuma yarışmalarında ilçe ve il düzeyinde dereceler elde etmiştir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Merkezi Sistem - Doğalgaz
Okul ilçe merkezinde olduğu için yaya olarak ulaşım sağlanabilir.
İlçe merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencilerinden Süleyman CERİT, Türkiye Güreş Şampiyonasında birincilik kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK tarafından organize edilen 4006 Bilim Fuarları okulumuz, düzenli olarak katılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kalite Takip Sistemi uygulanmaktadır